Het Bestuur

David de Keijzer, voorzitter

Mijn naam is David de Keijzer. Ik woon in Zeewolde, samen met mijn vrouw Annelies. We hebben vier kinderen: Debora, Rachel, Jonathan en Mirjam. Ik ben werkzaam als it-consultant, ik help klanten bij het opzetten en ontwikkelen van rapportage-systemen.   Van jongs af aan ben ik een gelovige jongen, ik ben dankbaar dat ik een relatie met de Here Jezus heb, dat Hij op de eerste plaats staat in mijn leven. Ik heb een grote passie voor het maken van muziek. Ik speel viool en contrabas en heb samen met een paar goede vrienden een bluegrass band (www.lastminute-band.nl). Naast het grote plezier van het maken van muziek bereiken we een groot publiek met de boodschap van de Bijbel.

Annelies en ik maken als oudstenechtpaar deel uit van het leidinggevend team van de Evangelische Gemeente in Zeewolde. Ons hart gaat uit naar het bemoedigen van mensen door hen lief te hebben met de liefde die God ons geeft. Daarbij zijn de Bijbelse waarheden het fundament.

Ik ben toegetreden in het Bestuur van Echo omdat ik onder de indruk ben van de prachtige manier van werken om op een laagdrempelig niveau de liefde van de Here Jezus onder de mensen te brengen. De passie, de betrokkenheid, de daadkracht, de liefde en het doorzettingsvermogen maken op mij grote indruk.

Lukas Kooistra, secretaris

In 1988 kwamen we met ons gezin in Harderwijk wonen, als ‘overburen’ van het Echocentrum. Ik wist dat het Echo iets ‘evangelisch’ was, want dat stond op een bord. Ik beleefde mijn geloof in een zogenaamde ‘traditionele kerk’ en voelde weinig verwantschap met de evangelische richting. Door de jaren is er van alles gebeurd in mijn leven, wat mijn geloofsbeleving én kijk op anders gelovigen veranderde. Steeds vaker kwam ik in contact met andere christenen, ook in Harderwijk. Broers en zussen waarmee ik me in Christus verbonden wist. Ik hoorde en las over het werk van Echo, samenbindend voor kerken en gemeenten in Harderwijk.

Achteraf hoorde ik dat vanuit Echo gebeden is, ook voor ‘mijn’ kerk. Dat er iets zou mogen veranderen. Dat is ook gebeurd, God zij dank.

Ik vind het fijn dat ik als bestuurslid iets voor Echo kan betekenen. Het is mijn verlangen om, samen met alle betrokkenen, mee te bouwen aan het mooie werk en de toekomst van het Echocentrum.

Ik ben getrouwd met Trudie en we hebben 4 kinderen en 3 kleinkinderen. In het dagelijks leven werk ik als loopbaancoach/adviseur in St Jansdal.

Marco van Bennekom, penningmeester

Mijn naam is Marco van Bennekom en ben woonachtig in Harderwijk. Naast echtgenoot van Marielle en vader van 4 kinderen begeleid ik mensen met hun financiën (financiële planning), geef ik (financiële/commerciële) trainingen en heb ik een eigen makelaarskantoor in Harderwijk. (www.de huizenplanner.nl / www.hoi-makelaars.nl)
Via Jan van der Vegt ben ik in contact gekomen met Stichting Echo. Het is voor mij een eer dat ik gevraagd ben om onderdeel uit te maken van het bestuur van Stichting Echo. Hun visie, werk en missie draag ik een warm hart toe. Hoe bijzonder is het dat ik daar nu onderdeel van uit mag maken. Met fijne mensen om er voor anderen te zijn en over kerkmuren heen te kijken naar het groter geheel van datgene wat God door ons heen wil doen.