KILA DAGEN op 11, 12,13 juli

3 dagen van sport, spel en creatieve activiteiten bij de flats van de Goeman Borgesiuslaan.
3 keer een feestelijk programma voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Op donderdag sluiten we af met een halal BBQ
Het programma is van half 3  tot half 5 in de middag
allemaal WELKOM

7DEC
TOT ZIENS JAN VAN DER VEGT!

Op zaterdag 12 januari organiseren we een Tot Ziens Dienst voor Jan van der Vegt die na ruim 35 jaar afscheid neemt van Stichting Echo.
De dienst begint om 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 u.) en bestaat uit enkele getuigenissen en korte praatjes en een optreden van een van Nederlands beste gospel koren, Gospel Boulevard. Hierna kunt u genieten van een hapje en drankje tijdens de receptie. Tegelijk ziet u meer van het werk van Stichting Echo.

Wilt u daar bij zijn?

Geef u hier op!

ALPHA VOOR FARSI SPREKENDEN

Op vrijdag 21 september wordt in het Echocentrum een informatie gehouden over de Alpha cursus voor Farsi sprekenden.
Van  19.00 uur tot ca 20.30 krijgt u informatie over de opzet en inhoud van de Alphacursus. Dit zal in het Farsi en Nederlands gebeuren.
Geïnteresseerden kunnen zich die avond ook opgeven voor de 10 vervolg avonden die daarna op vrijdagavonden gehouden worden.
Voor meer info of opgave bel Hasti 0650515955 ( zij spreekt Farsi en Nederlands)