16JAN
Week van gebed Harderwijk

De Week van Gebed in Harderwijk bestaat uit drie onderdelen:
1. De PrayerNight voor jongeren op zaterdag 20 januari,
2. 24-7  gebed ( dus dag en nacht gedurende een  week) in de Open Hof waar iedereen kan binnenlopen en
3. De Gebedsmomenten ,elke avond in een andere kerk gedurende de week.

De PrayerNight voor jongeren op 20 januari is vanaf 19.30 tot 22.00 u. in de Open Hof. Tijdens deze avond ontdek je dat gebed echt niet saai hoeft te zijn.
De Gebedsmomenten  elke avond tijdens de Week van Gebed in een andere kerk. Deze momenten zijn steeds van 19.30 tot 20.30, behalve op donderdag ( dan 19.00 u). Iedereen is hier welkom!
Voor plaats en data van de gebedsmomenten zie.
24/7 Gebed: Tijdens de Week van Gebed is in de Open Hof (Jacob Catsstraat 3) een gebedsruimte ingericht om 24 uur per dag binnen te lopen, God te ontmoeten, te bidden en tot rust te komen. 24-7 gebed is een gebedsvorm waarbij er een week lang zonder onderbrekingen gebeden wordt.
Voor meer info en opgave zie www.24-7harderwijk.nl

Zie ook het filmpje over de week van gebed

7DEC
Al Massira voor Farsi sprekenden

Deze maand start een Al Massira cursus voor Farsi sprekenden op vrijdagavonden
De Al Massira lijkt op een Alpha cursus in de zin dat het ook de 3 onderdelen bevat van: eten en ontmoeting, een film of inleiding en kleine groepen waarin het onderwerp besproken wordt.
De AM is geheel geproduceerd in het Midden Oosten met mensen die daar leven en werken. Aan de hand van personen die in de Bijbel en de Koran voorkomen worden vragen beantwoord die wij op reis door het leven tegen komen. Voor meer info zie: http://almassira.org/nl/
We beginnen om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd.
Heeft u belangstelling om met iemand te komen, die meer over God en het christelijk geloof wil weten neem dan contact op met  info@stichtingecho.nl of bel 0621441153