GEBEDSAVOND VOOR VERVOLGDE KERK

Aanslagen in Egypte eiste de levens van zeker 45 koptische christenen , niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen.
Tienduizenden christenen in Irak  sloegen op de vlucht voor islamitische staat. Ze werden verspreid over heel de wereld.
En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is huntoekomst?
Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Hetgeweld tegen christenen neemt toe.
Wij kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk.Toch kunnen we een  verschil maken in het leven
van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet.
Uw/jouw GEBED heeft  IMPACT op de vervolgde kerk……!!!
Bid mee tijdens de Avond van Gebed op 16 juni in  ‘het Visnet’  Frankenskamp 2  Harderwijk.
De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur.
Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden…..schuif gerust aan.
Tijdens de avond luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.
Neem voor vragen contact op met Ina van Beek tel : 06-13620166/
albertvanbeek@filternet.nl