Bemoedigingsavond voor gebedsgroepen

5SEP

Op maandagavond 4 september zal in het Echocentrum een ontmoetingsavond gehouden worden voor alle gebedsgroepen in Harderwijk en Hierden, met het doel elkaar te bemoedigen en te versterken. Ook zal er een inleiding houden over het thema “bidden voor de stad” door Timo van  der Woude, van het Huis van gebed in Elburg.

In 1993 werd met een groep plaatselijke christenen uit verschillende kerken het Stadsgebed opgezet. Inmiddels is het 25 jaar later en zijn er ruim 40 gebedsgroepen in Harderwijk en Hierden. Deze gebedsgroepen komen samen op scholen, in kerken, op bedrijven, bij mensen thuis, etc. Nog altijd komt men vanuit deze verschillende gebedsgroepen op de eerste maandag van de maand samen voor het zogeheten Stadsgebed, steeds in een wisselende kerk. Kerntekst voor het Stadsgebed is Jeremia 29 vers 7 Bid tot de Heer voor de stad ….. en zet je in voor haar bloei, want in de bloei van de stad is ook jullie bloei.” Mensen die indertijd deelnamen aan het Stadsgebed, zijn daar soms vandaag de dag nog steeds trouw bij betrokken! We hebben vele antwoorden op gebed mogen zien in de afgelopen 25 jaar

De avond in Het Echocentrum begint om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is er koffie. Naast een inleiding zal er ook gelegenheid zijn om ervaringen uit te wisselen. Ook zij die (nog) geen deel uitmaken van een gebedsgroep zijn natuurlijk van harte welkom. Op de website van Stichting ECHO staat meer informatie en een overzicht van gebedgroepen in Harderwijk en Hierden (www.stichtingecho.nl).

Meer nieuws over "Overig"

7DEC
TOT ZIENS JAN VAN DER VEGT!

Op zaterdag 12 januari organiseren we een Tot Ziens Dienst voor Jan van der Vegt die na ruim 35 jaar afscheid neemt van Stichting Echo.
De dienst begint om 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 u.) en bestaat uit enkele getuigenissen en korte praatjes en een optreden van een van Nederlands beste gospel koren, Gospel Boulevard. Hierna kunt u genieten van een hapje en drankje tijdens de receptie. Tegelijk ziet u meer van het werk van Stichting Echo.

Wilt u daar bij zijn?

Geef u hier op!

20JUN
ALPHA VOOR FARSI SPREKENDEN

 

Op vrijdag 21 september wordt in het Echocentrum een informatie gehouden over de Alpha cursus voor Farsi sprekenden.
Van  19.00 uur tot ca 20.30 krijgt u informatie over de opzet en inhoud van de Alphacursus. Dit zal in het Farsi en Nederlands gebeuren.
Geïnteresseerden kunnen zich die avond ook opgeven voor de 10 vervolg avonden die daarna op vrijdagavonden gehouden worden.
Voor meer info of opgave bel Hasti 0650515955 ( zij spreekt Farsi en Nederlands)

 

 

19MRT
PAASZANG BIJ DE HAVEN 1e PAASDAG

 

Ook dit jaar weer een Paaszang bij de haven op het terrein van Veluvia op 1 zondag 1 april.
Van 14.30 tot ca 15.30 zullen we  bekende en minderbekende Paasliederen zingen.
Een band met muzikanten uit diverse kerken olv Judith Martens zal de muziek verzorgen.
Spreker is Hans van Ark uit Wapenveld.
Samen willen we zingen, proclameren, en stil staan bij de opstanding van Jezus, onder het thema JEZUS LEEFT!!
De viering wordt afgesloten met een zegen van de aanwezige predikanten.

 

19MRT
PAASVIERING OP HET KAMP

 

 

Op dinsdag 27 maart is weer de jaarlijks Paasviering voor reizigers. We beginnen om half acht met het maken van een Paasstukje olv van Clarice. Daarna een afwisselend programma van muziek en zang olv van Jan Picard.  Sander uit Apeldoorn had jaren terug niets met Pasen maar ontdekte in zijn eigen leven welke kracht de Paas boodschap hem geeft. Hein Postma zal met ons stil staan bij de betekenis van Pasen.
We sluiten af met een buffet van allerlei meegenomen hapjes en drankjes. De kosten zijn 5 euro. Geef je even bij Echo dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
jan@stichtingecho.nl  of via tel 0341-419207 ( je kunt inspreken)
Klik hier voor de uitnodiging

Heeft u een vraag over Overig?Stel ons een vraag...