3 Cursussen Schatgraven in de Bijbel

5SEP

Door Dirk Jan Jansen:
Op dinsdag 5 september 2017 start de Bijbelplus cursus over de brief aan de Filippenzen. Ieder die is geïnteresseerd in diepgaande Bijbelstudie is hartelijk welkom. De brief zal vers voor vers worden behandeld. De cursus omvat 18 dinsdagavonden

Op donderdag 14 september start een cursus over het Evangelie van Johannes. We zullen nadenken over de rijkdommen van Gods genade zoals zichtbaar geworden in zijn Zoon Jezus Christus. Ook deze cursus omvat 18 donderdagavonden
Deze beide cursussen zijn om de week en beginnen om 19:30 tot ongeveer 21:45en worden gehouden in het Echocentrum, Melis Stokelaan 91A in Harderwijk.

Wilt u meer leren van de Bijbel? Wilt u leren getuigen van uw geloof? Wilt u een diepere kennis van God en de rijdommen van zijn hart? Wilt u een goede basis hebben om inzetbaar te zijn in uw kerk of gemeente? De kosten voor 18 avonden zijn €150.- per seizoen. Meer informatie en opgave: dirk@youthunited.nl  en www.stichtingecho.nl

Door Ben Hobrink
Met de studie Twaalf stappen op weg naar het Beloofde Land gaat er een nieuwe wereld voor u open. U zult de boeken van Mozes beter begrijpen en uw geloofsleven zal versterkt worden.
De bijbelstudies vanuit de 5 boeken van Mozes worden verzorgd door Ben Hobrink, de schrijver van Moderne wetenschap in de Bijbel, op 17 dinsdagen in het ECHO-centrum, Melis Stokelaan 91a, van 20-22 uur. De kosten voor 17 avonden zijn €30,-. Koffie en inloop vanaf 19.30 uur. De eerste studie is op 10 oktober, de tweede op 24 oktober. Graag opgeven via: BenH@opendoors.nl