3 Cursussen Schatgraven in de Bijbel

5SEP

 

 

 

Door Dirk Jan Jansen:
Op dinsdag 5 september 2017 start de Bijbelplus cursus over de brief aan de Filippenzen. Ieder die is geïnteresseerd in diepgaande Bijbelstudie is hartelijk welkom. De brief zal vers voor vers worden behandeld. De cursus omvat 18 dinsdagavonden

Op donderdag 14 september start een cursus over het Evangelie van Johannes. We zullen nadenken over de rijkdommen van Gods genade zoals zichtbaar geworden in zijn Zoon Jezus Christus. Ook deze cursus omvat 18 donderdagavonden
Deze beide cursussen zijn om de week en beginnen om 19:30 tot ongeveer 21:45en worden gehouden in het Echocentrum, Melis Stokelaan 91A in Harderwijk.

Wilt u meer leren van de Bijbel? Wilt u leren getuigen van uw geloof? Wilt u een diepere kennis van God en de rijdommen van zijn hart? Wilt u een goede basis hebben om inzetbaar te zijn in uw kerk of gemeente? De kosten voor 18 avonden zijn €150.- per seizoen. Meer informatie en opgave: dirk@youthunited.nl  en www.stichtingecho.nl

Door Ben Hobrink
Met de studie Twaalf stappen op weg naar het Beloofde Land gaat er een nieuwe wereld voor u open. U zult de boeken van Mozes beter begrijpen en uw geloofsleven zal versterkt worden.
De bijbelstudies vanuit de 5 boeken van Mozes worden verzorgd door Ben Hobrink, de schrijver van Moderne wetenschap in de Bijbel, op 17 dinsdagen in het ECHO-centrum, Melis Stokelaan 91a, van 20-22 uur. De kosten voor 17 avonden zijn €30,-. Koffie en inloop vanaf 19.30 uur. De eerste studie is op 10 oktober, de tweede op 24 oktober. Graag opgeven via: BenH@opendoors.nl

Meer nieuws over "Overig"

7DEC
TOT ZIENS JAN VAN DER VEGT!

Op zaterdag 12 januari organiseren we een Tot Ziens Dienst voor Jan van der Vegt die na ruim 35 jaar afscheid neemt van Stichting Echo.
De dienst begint om 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 u.) en bestaat uit enkele getuigenissen en korte praatjes en een optreden van een van Nederlands beste gospel koren, Gospel Boulevard. Hierna kunt u genieten van een hapje en drankje tijdens de receptie. Tegelijk ziet u meer van het werk van Stichting Echo.

Wilt u daar bij zijn?

Geef u hier op!

20JUN
ALPHA VOOR FARSI SPREKENDEN

 

Op vrijdag 21 september wordt in het Echocentrum een informatie gehouden over de Alpha cursus voor Farsi sprekenden.
Van  19.00 uur tot ca 20.30 krijgt u informatie over de opzet en inhoud van de Alphacursus. Dit zal in het Farsi en Nederlands gebeuren.
Geïnteresseerden kunnen zich die avond ook opgeven voor de 10 vervolg avonden die daarna op vrijdagavonden gehouden worden.
Voor meer info of opgave bel Hasti 0650515955 ( zij spreekt Farsi en Nederlands)

 

 

19MRT
PAASZANG BIJ DE HAVEN 1e PAASDAG

 

Ook dit jaar weer een Paaszang bij de haven op het terrein van Veluvia op 1 zondag 1 april.
Van 14.30 tot ca 15.30 zullen we  bekende en minderbekende Paasliederen zingen.
Een band met muzikanten uit diverse kerken olv Judith Martens zal de muziek verzorgen.
Spreker is Hans van Ark uit Wapenveld.
Samen willen we zingen, proclameren, en stil staan bij de opstanding van Jezus, onder het thema JEZUS LEEFT!!
De viering wordt afgesloten met een zegen van de aanwezige predikanten.

 

19MRT
PAASVIERING OP HET KAMP

 

 

Op dinsdag 27 maart is weer de jaarlijks Paasviering voor reizigers. We beginnen om half acht met het maken van een Paasstukje olv van Clarice. Daarna een afwisselend programma van muziek en zang olv van Jan Picard.  Sander uit Apeldoorn had jaren terug niets met Pasen maar ontdekte in zijn eigen leven welke kracht de Paas boodschap hem geeft. Hein Postma zal met ons stil staan bij de betekenis van Pasen.
We sluiten af met een buffet van allerlei meegenomen hapjes en drankjes. De kosten zijn 5 euro. Geef je even bij Echo dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
jan@stichtingecho.nl  of via tel 0341-419207 ( je kunt inspreken)
Klik hier voor de uitnodiging

Heeft u een vraag over Overig?Stel ons een vraag...