START BOUWSTENEN BIJBELSCHOOL

20JUN

 

Hoe kan ik mijn geloof handen en voeten geven in de kerk of daarbuiten? Hoe krijg ik meer diepgang in mijn geloof en verwoord ik dat in mijn gezin en werk? Met deze vragen willen we in de Bouwstenen Bijbelschool (BBS) bezig zijn.

Op woensdag 12 sept. om  19:30 uur, is er een informatieavond voor belangstellenden.
De cursus brengt u steeds terug naar de Bijbel maar op een persoonlijke en praktische manier. De BBS wil u helpen uw plek te vinden in de kerk of ergens anders waar u God kunt dienen. Het accent ligt op karaktervorming en toerusting: Hoe kan ik een discipel van Jezus zijn en Hem dienen waar God mij geplaatst heeft?

De thema’s beslaan het persoonlijk geestelijk leven, de Bijbel en getuigen van het geloof. Onderwerpen als ‘het vaderhart van God’, ‘geloofszekerheid’, ‘aan de slag met de Bijbel’ ,‘de gemeente’ en ‘de Heilige Geest’ komen aan bod.

De BBS richt zich op christenen zonder theologische bagage. Iedereen kan deelnemen. De cursus is een goed vervolg voor mensen die eerder een Alphacursus gedaan hebben. Er wordt niet alleen les gegeven maar ook is er ruimte voor praktijkoefeningen, groepsgesprekken en interactie.

Meer lezen klik hier

 

Meer nieuws over "Onderwijs"

10AUG
Start 2 Nieuwe Bijbelcursussen

Bijbel plus

Samen graven in de Bijbel en de rijkdom ervan ontdekken en toepassen, dat kan ook in het komende seizoen weer.
Twee cursussen gaan komende in september van start:
1. Op dinsdag 6 sept. start de Bijbelpluscursus over de Efeze brief. Een vers voor vers studie die 18 avonden duurt.
Lees verder…

2. Op donderdag 15 sept. start de studiecursus over de Kleine Profeten. Op 18 donderdag avonden gaat u door de kleine profeten.
olv Dirk Jan Jansen.
Lees verder…..

11JUN
Start nieuw seizoen Bijbelplus

Op dinsdag 15 september start er een nieuwe reeks van BijbelPlus. Hierbij nemen we vers voor vers een boek uit het nieuwe testament door. Een eenvoudige en tegelijkertijd diepgaande manier van Bijbelstudie, die u helpt de boodschap van de Bijbel beter te begrijpen. Bijbelplus is elke twee weken op dinsdagavond. U bent van harte welkom, voor meer info en opgave: dirk@youthunited.nl 

Heeft u een vraag over Onderwijs?Stel ons een vraag...