Nieuw KILA project van start

18APR
Deze zomer gaat in week 32 ( 7 tm 10 augustus) voor de derde keer het KILA project van start.
De bedoeling is dat door middel van sport, spel en creatieve activiteiten de kinderen op het terrein rond de flats van de Gouman Borgesiuslaan  een aantal leuke dagen beleven.
Jongeren en ouderen vanuit verschillende kerken zetten zich in om kinderen uit de wijk bezig te houden en hen een paar hele leuke middagen te bezorgen.

KILA staat voor kinderlach: “Geef kinderen een lach van buiten en van binnen” zegt Marlin Hobrink de initiatiefneemster van het KILA project. “Kinderen zijn bijzonder kostbaar in Gods ogen en wij kunnen hun dat laten ervaren door een leuk en afwisselend programma en door vriendschap.” Zowel voor de jongere als de oudere kinderen is er een programma. The BUZZ van Youth United is  de basis waarvanuit de activiteiten wordt georganiseerd en waar de kinderen geregeld komen om iets te drinken en te snoepen. Voor de kinderen zijn er geen kosten aan verbonden.

Meer over KiLa

 

Meer nieuws over "Kinderwerk"

15AUG
KiLa: een lach van binnen en van buiten!

Afgelopen  zomer vond net als vorig jaar het Kila Zomerproject plaats. Kila staat voor KinderLach. Verschillende mensen wilden samen islamitische kinderen in Harderwijk laten weten hoeveel God van ze houdt en dat ze heel waardevol zijn. Door middel van sport en spelmiddagen creëerden zij op praktische wijze een kinderlach van buiten. God raakt de harten van de kinderen aan, Hij verlangt ernaar dat de kinderen weten wie Hij is voor ze. Hij creëert  een lach van binnen!

Heeft u een vraag over Kinderwerk?Stel ons een vraag...