Waardevolle  Websites

Bijbels

Bijbelstudie

• www.bijbelseplaatsen.nl – nav veel reizen en studie is een site ontstaan met veel informatie over landen, plaatsen en gebruiken uit de Bijbel
  • www.scripture4all.org Met dit programma (gratis downloaden) kunt u zelf de grondtekst lezen, naast de Nederlandse vertaling(en)

Cursussen over het christelijke geloof

• www.alpha-cursus.nl – de officiële Nederlandse Alpha-site met informatie over de inhoud, en de gegevens van AC in heel Nederland. Ook info over AC internationaal en hoe een Alphacursus te starten
  • www.waaromjezus.nl – Basiscursus per email over de betekenis van Jezus  voor jouw leven. Je krijgt een e-coach toegewezen en kunt chatten en al je vragen stellen.
  • www.alphayouth.nl – Info over Youth Alpha’s in Nederland, waar ze zijn wat het inhoud etc. Een Youth Alpha bestaat ui samen eten, input door een inleider en lekker doorpraten met andere jongeren over het geloof.

Gebed

• www.bedrijfsgebed.nl  Website met o.a. overzichtslijst van christelijke netwerken en bedrijfsgebedsgroepen
  • www.24-7gebed.nl Info over wereldwijde gebedsbeweging, ook in Nederland

Gemeentestichting

Christelijke hulpverlening

Huwelijk

Jongeren sites

Kindersites

Toerusting en training

• www.stichtingecho.nl – toerusting en platform voor evangelisatie in Harderwijk en omgeving.
  • www.agape.nl – landelijk toerustingswerk voor evangelisatie. Ook training en opbouw voor jongeren, echtparen en kerken en sporters.

Marokaanse/ Arabische sites

Turkse sites/Türkçe