Woonwagenwerk

In de regio rond Harderwijk wonen honderden woonwagenbewoners. Op een 15-tal kampjes maar ook in huizen tussen burgers. Al meer dan 25 jaar zijn er interkerkelijke activiteiten onder de woonwagenbewoners. De Echo Woonwagen werkgroep onderhoudt de contacten met de verschillende kampjes. In de  werkgroep zitten mensen uit  verschillende kerken in de regio.

Activiteiten

Behalve dat mensen op de kampjes in Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk en andere plaatsen bezocht worden zijn er een aantal activiteiten in of vanuit het Echocentrum:

1.Kerst en Paasvieringen
Een vijftigtal vrouwen uit de regio komt voor een creatieve en gevarieerde viering bij elkaar. Ook de gezelligheid en de ontmoeting met  elkaar spelen een grote rol.
In de week voor Kerst of Pasen worden deze avonden gehouden. 

Klik hier voor foto’s van de paasviering

2.  Alphacursus op wielen!
12 boeiende avonden met een maaltijd, een onderwerp en gelegenheid voor ieders vragen rond geloven, God en de Bijbel. Bij voldoende belangstelling wordt jaarlijks in september een informatieavond gehouden waar u vrijblijvend kunt kennismaken met de inhoud en de opzet van de Alpha-avonden. Daarna zal op 10 donderdagavonden  om de 14 dagen een nieuwe Alpha voor woonwagenbewoners gegeven worden. Die avonden beginnen om 19.00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Meer info over de Alpha-cursus vindt u op deze site.

 

 

Interessante links

www.woonwagenzending.nl:            over het werk van God op de kampjes in Nederland

www.hulp-roemeense-zigeuners.nl  over hulp aan zigeuners in moeilijke omstandigheden

Nieuws over "Woonwagenwerk"

19MRT
Paasviering Woonwagenbewoners

Een feest waard om te vieren! Jezus kwam en overwon. We beginnen om 19.30 met paasstukjes maken. Dan koffie met muzikale inbreng uit Zwolle. En als speciale gast komt Wilma Veen, kunstenares en schrijfster. Zij zal aan de hand van een paar van …

25NOV
Kerstviering voor woonwagenbewoners

Ook dit jaar organiseert de ECHOwerkgroep weer een kerstviering voor alle woonwagenbewoners. Dit zal zijn op maandag 16 december, aanvang 19.30 uur in Het Echocentrum. Het wordt een zeer afwisselende avond met een speciale artiest! Welkom! 

12SEP
GOED NIEUWS WEEKEND

Voor alle woonwagenbewoners uit de regio organiseerde het Echo Woonwagenwerk  van 14 – 16 september drie bijzondere samenkomsten. Meerdere reizigers uit het land kwamen iets vertellen over wat God kan doen in ons leven.

Heeft u een vraag over Woonwagenwerk?Stel ons een vraag...