KILA ZOMER 2012

KILA zomer 2012

Deze zomer heeft voor de derde keer het Kila-zomerproject plaatsgevonden. Drie middagen achter elkaar hebben 96 kinderen plezier beleeft tussen de flats aan de Goeman Borgesiuslaan te Harderwijk. De kinderen werden meegenomen in het thema: De Treinreis.

De dinsdag- en woensdag-middag bestonden uit allerlei sport, spel en creatieve activiteiten met in de pauze limonade, lekkers en theaterstukjes.

Donderdag was een afsluitende feestdag.  S ’Middags waren er voor de kinderen allerlei  feestelijke activiteiten zoals een springkussen, Pannakooi toernooi, geschminkt worden, een drumworkshop, tekenwedstrijd, leuke spelletjes  & zelfs een ritje door de wijk in een echte trein!

Donderdagavond was er als afsluiting een Halal Buurt BBQ, in verband met Ramadan vond dit na zonsondergang plaats. Hierbij kwamen vele buurtbewoners samen, van alle leeftijden & culturen,  om te genieten van heerlijk eten en gezelligheid.

Marlin Hobrink- initiatiefneemster van Kila, vanuit stichting Echo, is enthousiast: ,,De positieve sfeer en fijne samenwerking met mensen uit de wijk waren voor de derde keer super! Het is ook geweldig om de kinderen zoveel plezier te zien hebben. Dat is het doel van Kila, wat staat voor Kinderlach. In de theaterstukjes is er aandacht geschonken aan thema’s als identiteit/keuzes maken en bovenal Gods enorme liefde voor de kinderen & volwassenen uit de wijk.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

het enthousiaste team

 

Nieuws over "Kila"

5MEI
KiLa 2014

Wil jij dit jaar meewerken aan KiLa en zo Gods liefde aan de kinderen in Harderwijk laten zien? Op 13 april is de voorlichtings- en informatie avond voor het KILA project.   De KILA dagen zullen zijn in de week van …

16AUG
‘Het waren geweldige dagen’

Deze zomer heeft voor de derde keer het Kila-zomerproject plaatsgevonden. Drie middagen achter elkaar hebben 96 kinderen plezier beleeft tussen de flats aan de Goeman Borgesiuslaan te Harderwijk. De kinderen werden meegenomen in het thema: De Treinreis.    lees verder… …

Heeft u een vraag over Kila?Stel ons een vraag...